Muzica Moldoveneasca

Salut, daca m-ai gasit sunt sigur... cautai muzica moldoveneasca. Acesta este un blog cu toti interpretii autohtoni cu cele mai bune piese (selectate). Daca ai careva preferinte nu ezita sa lasi un mesaj la categoria comentarii... asculta cu placere muzica ta moldoveneasca.

miercuri, 26 octombrie 2011

Noua lansare Dan Balan

O noua lansare marca Dan Balan. Interpretul si-a prezentat astazi noul clip la piesa in limba rusa „Lishi do utra”. Primii l-au putut vedea utilizatorii unei retele de socializare, unde a fost lansat in premiera. Pe youtube clipul trebuia sa apara doar maine, insa fanii artistului l-au postat deja acolo.

Clipul, aparitia caruia a fost anuntata din timp pe o retea de socializare, a aparut acolo astazi. Si de aceasta data interpretul s-a implicat direct in procesul de filmare, figurand ca producator. Dan Balan a ales singur regizorul, locul filmarilor, dar si partenera. Filmarile au avut loc pe Corsica, una dintre cele mai frumoase insule din Mediterana.

Cautarea partenerei s-a dovedit a fi o sarcina mai complicata. Initial Dan Balan a incercat s-o gaseasca la Paris, printre modelele mai multor agentii de moda, insa niciuna nu l-a frapat. Atunci artistul a cerut ajutorul designerului roman Catalin Botezatu, care i-a propus-o pe Ioana Raicu, un super-model din Romania.
Transport Chisinau Praga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu