Muzica Moldoveneasca

Salut, daca m-ai gasit sunt sigur... cautai muzica moldoveneasca. Acesta este un blog cu toti interpretii autohtoni cu cele mai bune piese (selectate). Daca ai careva preferinte nu ezita sa lasi un mesaj la categoria comentarii... asculta cu placere muzica ta moldoveneasca.

miercuri, 26 octombrie 2011

Despre Anisoara Puica


Anisoara Puica noua stea a muzicii moldovenesti s-a nascut la 17 noiembrie 1967 in satul Nicoreni
In 1985 a absolvit scoala medie din satul natal . Aflandu-se pe bancile scolii s-a dovedit a fi o mare animatoare a vietii culturale, fiind protagonista tuturor seratelor festive. In 1986 devine studenta la Conservatorul de Stat „G. Muzicescu”.

Interpretei îi este aproape cântecul popular, având în repertoriu multe remixuri populare, cunoaşte multe romanţe. Ana Puică contribuie la prosperarea artei naţionale, participând la Festivalurile Internaţionale de muzică uşoară „Mărţişor”.
Dj la nunti, cumatrii, zile de nastere Chisinau

Pe parcursul acestor ani, cântăreaţa este marcată de dorinţa de a reda stări de sentimente etern valabile decupate din decorul tumultos al cotidianului. Prin sinceritate şi emotivitatea interpretării, Ana Puică răscoleşte inimile îndrăgostiţilor de muzică... Asculta aici melodiile Anisoarei Puica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu